Breaking news
  1. 🔥 CARTAS EXCLUSIVAS NÓRDICAS 🔥 Revista Jugón + Adrenalyn XL 2021 Kick Off EURO 2020 – CROLOMOLO
  2. SORTEO | se viene el sorteo de los 10000 suscriptores | en moto por Argentina
  3. PRIMER SOBRE PREMIUM ORO ADRENALYN EURO 2020 EN CASTELLANO!!! EXCLUSIVA IMPORTACION!!!
  4. Christian Eriksen issues update after Euro2020 cardiac arrest
  5. European Play-off Draw & Intercontinental Play-off Draw | FIFA World Cup Qatar 2022

Mbyllet nga Covid-19

27/09/2020

Top News është televizion informativ, i hapur në shkurt të vitit 2007. I konceptuar si format news, prioritet i saj është informimi i publikut përmes lajmit të fundit. Lidhje live për politikën, aktualitetin, kronikën, ekonominë, rajonin, botën, sportin, teknologjinë dhe show biz-in. “ Informohu i pari” , slogani për 24 orë lajme . Sjellim ndryshe…