Breaking news
  1. Zero to hero: Kane sends moaning England fans into sharp U-turn after goal helps down Germans at Euro 2020
  2. Braithwaite celebrates Denmark’s Euro 2020 semi-final spot – Barca Blaugranes
  3. 'Heartbreaking': Twitterati react to Portugal's exit from Euro 2020 after losing to Belgium – Hindustan Times
  4. GOLES España 7-0 Malta | Clasificatorio Eurocopa 2020
  5. England fans going to Wembley told Bakerloo line will shut by 5.30pm because of staff self-isolating

Olimpiaco

27/09/2020

Top News është televizion informativ, i hapur në shkurt të vitit 2007. I konceptuar si format news, prioritet i saj është informimi i publikut përmes lajmit të fundit. Lidhje live për politikën, aktualitetin, kronikën, ekonominë, rajonin, botën, sportin, teknologjinë dhe show biz-in. “ Informohu i pari” , slogani për 24 orë lajme . Sjellim ndryshe…