Breaking news
  1. Sorteo Copa del Rey y Copa de la Reina de waterpolo
  2. LIGA 5 ESTRELLAS | SORTEO FASE DE GRUPOS CHAMPIONS Y EUROPA T35
  3. MEJORES y PEORES CAMISETAS EUROCOPA 2020 – 2021
  4. 🔥 LEWANDOWSKI 🔥 Mega Pack + Just Kick-it Adrenalyn XL 2021 Kick Off EURO 2020 Panini – CROLOMOLO
  5. 💎SORTEO DE GRUPOS LIGA TICA 5 TEMPORADA💎

stadiumi

27/09/2020

Top News është televizion informativ, i hapur në shkurt të vitit 2007. I konceptuar si format news, prioritet i saj është informimi i publikut përmes lajmit të fundit. Lidhje live për politikën, aktualitetin, kronikën, ekonominë, rajonin, botën, sportin, teknologjinë dhe show biz-in. “ Informohu i pari” , slogani për 24 orë lajme . Sjellim ndryshe…