Breaking news
  1. England fans going to Wembley told Bakerloo line will shut by 5.30pm because of staff self-isolating
  2. Chelsea will have a Euro 2020 winner, but which club has most semifinalists?
  3. Baddiel and Skinner to perform iconic Three Lions anthem ahead of Euro2020 final
  4. CUMPLIENDO MI PROMESA DEL SORTEO DE CHAMPIONS LEAGUE.
  5. 🚀 Como participar y ganar sorteo de pc gamer internacional 2021 agosto

top channel

27/09/2020

Top News është televizion informativ, i hapur në shkurt të vitit 2007. I konceptuar si format news, prioritet i saj është informimi i publikut përmes lajmit të fundit. Lidhje live për politikën, aktualitetin, kronikën, ekonominë, rajonin, botën, sportin, teknologjinë dhe show biz-in. “ Informohu i pari” , slogani për 24 orë lajme . Sjellim ndryshe…