Breaking news
  1. #AntiMundialDeBondis2020 SORTEO FASE DE GRUPOS 1 EN VIVO
  2. ⚽️🌎ESTOS SON LOS EQUIPOS DE LOS JUEGOS OLÍMPICOS TOKIO 2020 (EN 2021)🇯🇵| ANALISIS DE CADA EQUIPO🥇🏟
  3. 💥 YA LLEGÓ LA EURO 2020 TOURNAMENT EDITION PANINI 💥 Directo Twitch – CROLOMOLO
  4. UEFA EURO 2020 TOURNAMENT EDITION. PACK INICIO UNBOXING #euro2020 #panini #paninicromos
  5. 🇪🇺🏆ESTOS SON LOS EQUIPOS, LAS SEDES Y LOS GRUPOS DE LA #EURO2020 (EN 2021)| PRONÓSTICOS ⚽️🏟

topchannelalbania

27/09/2020

Top News është televizion informativ, i hapur në shkurt të vitit 2007. I konceptuar si format news, prioritet i saj është informimi i publikut përmes lajmit të fundit. Lidhje live për politikën, aktualitetin, kronikën, ekonominë, rajonin, botën, sportin, teknologjinë dhe show biz-in. “ Informohu i pari” , slogani për 24 orë lajme . Sjellim ndryshe…