Breaking news
  1. ¿ QUÉN ES MÁS PROBABLE QUE…🤔? + INFO DEL SORTEO🔊
  2. CASTEANDO EL MUNDIAL DE CANICAS *ESPECTACULAR*
  3. UEFA WOMEN’S CHAMPIONS LEAGUE SORTEO DE DIECISEISAVOS DE FINAL: ATLETI vs SERVETTE y BARÇA vs PSV
  4. El seleccionador Sergio Scariolo valora el sorteo de la clasificación para el Mundial 2023
  5. 👉ESTRENAMOS ÁLBUM👈 Pegando UEFA EURO 2020 PREVIEW Panini #1 – CROLOMOLO

topchannelyoutube

27/09/2020

Top News është televizion informativ, i hapur në shkurt të vitit 2007. I konceptuar si format news, prioritet i saj është informimi i publikut përmes lajmit të fundit. Lidhje live për politikën, aktualitetin, kronikën, ekonominë, rajonin, botën, sportin, teknologjinë dhe show biz-in. “ Informohu i pari” , slogani për 24 orë lajme . Sjellim ndryshe…